Франческо Тоти ще става баща за четвърти път, твърди клюката в Италия.

Според „Кориере дела сера“ новата му изгора Ноеми Боки е в първите седмици на бременността и затова все още разкарва плосък корем по плажа.

Легендарният капитан на Рома и едрогърдата блондинка уж не афишират връзката си, защото тепърва започва разводът му с тв звездата Илари Блази. Двамата с Тоти бяха 20 години заедно и имат три деца – син Кристиан, който ще навърши 17 г. през ноември, както и дъщери Шанел (15) и Изабел на 6 г.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В момента 45-годишният Франческо е с всички тях в крайбрежното градче Сабаудия, намиращо се на час южно от Рим, където притежава огромна вила. Папараци го снимаха във водата с Изабел и Кристиан, на когото подари френски булдог Тайсън. Ноеми също бе изловена на същото място с щерка си и сина си от футболния шеф Марио Каучи, с когото се разделила неотдавна.

34-годишната Боки е наела къща в Чирчео, за да е близо до Тоти, с когото имала връзка от септември 2021 г. В последните три години Ноеми е почивала неизменно в Коста Смералда, но сега е нарушила традицията заради Франческо. Красавицата, която е със 7 г. по-млада от Блази и много прилича на нея външно, била много различна по характер.

„Илари беше кукла, докато Ноеми е по-тиха, чувствена, майчински тип“, разказа римският PR-специалист Алекс Нучетели, който освен бившата Златна двойка на Италия, познава добре и новата дама на сърцето на Тоти.

Самата Илари в момента обикаля с раница Доломитите, след като заведе децата в Танзания и на море.