ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е послужил като вдъхновение за новата холивудска продукция „Challengers“ (в превод Претенденти), която се очаква да излезе на големия екран през тази година. Това твърдят потребители в социалните мрежи.

Лентата е с участието на една от новите звезди на американската музикална и филмова сцена - Зендая. Тя вече придоби голяма популярност с участието си в два филма от поредицата „Спайдърмен“, както и с ролите си в „Най-великият шоумен“, „Дюн“ и в сериала „Еуфория“.

„Challengers“ разказва за любовен триъгълник в света на тениса. Героинята на Зендая е тениситка, която върти любов последователно с двама съперници в мъжкия тенис.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Е, този сценарии не идва от нищото“, коментира в „Туитър“ американецът Тенис Сандгрен, намеквайки, че филмът е вдъхновен от истински случки в професионалния тенис.

„Веднага мога да спомена няколко имена“, допълва родената в Русия австралийска тенисистка Арина Родионова.

Под тяхната дискусия в социалната мрежа се включи друг потребител, който посочи примери с Григор Димитров и Дона Векич, които със сигурност може да са ползвани за вдъхновение от авторите на филма.

Както и известно, имаше информации, че Гришо е имал връзка със Серина Уилямс точно преди да започне романтични отношения с бившата си приятелка Мария Шарапова. Дона Векич в продължение на четири години беше със Стан Вавринка, но преди това беше с Танаси Кокинакис. Овен това се шушукаше, че е излизала и с хърватския си сънародник Борна Чорич.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!