Красимир Цанков е от Плевен, но от три години живее в Лос Анджелис. В родината той е бил футболист, дори имал подписан договор и е взимал заплата от 1100 лв. Сега е модел, има собствена къща в Холивуд и печели пари, за които никога не е мечтал. Първата му работа в чужбина е била да чисти тоалетните на лондонски хотел, а сега ходи на партита в къщи на знаменитости и дори на вечеря в дома на Мадона.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

При кралицата на попа го завел приятел фотограф.

„Предупреди ме, че тя не обича да се пита за снимки с нея. Когато отидохме, се запознахме, вечеряхме, говорихме, тя се държеше страхотно“, разказа Краси пред NOVA. Разбира се, Мадона е имала готвач, който бил приготвил за случая паста.

Българинът си спомня, че е участвал малко в разговора на масата, тъй като там се обсъждали въпроси, които не били близки до него. Въпреки това поговорил с попкралицата.

„Тя ме разпита откъде съм, как съм стигнал дотук. Супер готина и приятна жена", разкрива впечатленията си Краси. Спомня си, че къщата й е била доста голяма, в ретро стил, на три етажа.

Първата спирка на Краси по пътя към успеха в чужбина е била Англия. Той заминава там, за да покорява футболни върхове. Но вместо на стадиона на Челси – „Стамфорд Бридж“, българинът се озовава пред тоалетните на лъскав лондонски хотел, които се нуждаят от почистване.

Младежът не се отчайва, а с хъс и позитивизъм започва да върши съвестно работата си и скоро се издига в йерархията на хотелския персонал. Точно тогава се намесва съдбата, която разкрива на българина модната сцена.

„С един приятел пиехме кафе, когато към мен се приближи някаква жена и ме похвали. Каза, че изглеждам добре и бих могъл да се занимавам с мода. Дори обеща да ме покани на пробни снимки.“

Тогава нищо не се случва, но скоро Красимир отново има същия разговор и отново получава предложение.

„Казах си: „Щом всички те убеждават, че ставаш за тази работа, може да се пробваш“.

Е, пробвах се и стана, разказва българинът.

Той отива на пробни снимки в една от големите модни компании в Лондон, откъдето само час по-късно му се обаждат, че е нает за рекламата на определен продукт. И така, след известно време, до хотела, в който чистел тоалетните, се появил билборд с неговото лице.

Като модел Краси заминава за САЩ, където осъществява истинския пробив. В страната на неограничените възможности той снима за най-престижните модни марки и се движи в елитна компания.

„Водих живот, който съм гледал по телевизията, че водят известните хора“, споделя българинът. Без гордост той определя себе си като много успешен в сферата на модата за годините, на които е. Краси е модел за уличния и по-комерсиален вид мода. Не се е снимал за нито една от хай фешън марките, но се надява и това да стане. А преди седмица е бил избран за участие в едно от популярните телевизионни риалитита в САЩ, което определя като начало в друга сфера.

Българинът не се срамува от работата, която е вършил, преди да започне да води лъскавия си живот, дори напротив, гордее се с нея.

„Не знам дали съм си казал, че съм успял, но винаги съм бил благодарен, че имах възможност да се докосна до този живот“, казва той. Красимир споделя, че се радва, че е в Лос Анджелис, но добавя, че много хора не знаят какво е това. „Ти си далеч от семейството и приятелите си“, казва Краси и допълва, че дори и известните хора, с които е говорил, споделят, че този начин на живот не е любимият им.

„Това ме накара да осъзная за себе си, че не трябва да се опитвам да стана такъв, каквото не съм“, признава българинът. И добавя, че планът му за близкото бъдеще е да се върне в България и да й помогне с каквото може.