Олимпийските медалисти от Париж 2024 Семен Новиков и Боряна Калейн ще бъдат сред участниците в новото шоу на bTV “Колко ми даваш?“, което ще бъде водено от спортната журналисти Флорина Иванова.

Златният медалист в класическата борба от Олимпиадата и вицешампионката в художествената гимнастика ще бъдат сред звездите тандеми, които ще се включат в телевизионния куиз формат. Те ще трябва да познаят точната възраст на шестима напълно за тях непознати участници. Припомняме, че Семен Новиков и Боряна Калейн бяха знаменосци на България на церемонията по закриване на Олимпийските игри в Париж.

* От bTV нанесоха пореден удар срещу Нова! Откраднаха емблематично лице за новото си шоу

Шоуто „Колко ми даваш?“ ще стартира в национален ефир на 19 септември. Сред участващите звездни фигури зрителите ще видят още водещите на "Островът на 100-те гривни“ Александър Сано и Диляна Попова, бившите волейболните национали Валентин и Георги Братоеви, фолкпевецът Константин, Димитър Ковачев-Фънки, рапърът 100 кила, Ути Бъчваров и др. Срещу тях ще се изправят най-разнообразни колоритни участници – хора с удивителни истории, таланти и качества.

Снимка: Костадин Андонов, Startphoto.bg