"Падам си по Брайън Адамс... и по Радо Янков. Да, да! Радо е бъдещият ми съпруг. Вече сме се разбрали. Това си е нещо като договорка между нас двамата". Това заяви олимпийската шампионка в ските и сноуборда Естер Ледецка за bTV пред Николета Маданска.

Своеобразното предложение за брак отекна и в Чепеларе, където Радослав Янков се подготвя за оставащите седем старта от Световната купа по сноуборд през този сезон. Ще бъде ли създадено ново сноуборд семейство?

"Toва е чиста шега между мен и нея. Както знаете, аз съм си обвързан, имам си приятелка. Естер е много готин човек, със страхотен екип. Много им се възхищавам, тъй като тяхното ниво на подготовка, на това, което правят, наистина е много високо и винаги може да вземеш ноу-хау от тях", каза Радо Янков пред bTV.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Подготовката върви по много добър начин. Както се видя, на стартовете съм много стабилен и константен. Успях да се пречупя и да направя няколко добри класирания. Качваме се на лифта в 8:00 часа сутринта. Треньорите нареждат трасето. Започвам да карам между 10 и 12 спускания, в зависимост от деня и дисциплината. Следобед съм във фитнеса", разказа Янков.

"Надявам се наистина да поддържам добрите класирания и да имам място сред най-добрите по Световните купи и световните първенства. За жалост съм само един, а не както в другите отбори - ако един не се класира, друг със сигурност е на финали, на подиум. Надявам се с всички тези деца, които има, българският сноуборд да върви с по-бързи темпове и да запълним тази празнина", добави звездата от Чепеларе.

Eстер Ледецка и Николета Маданска (снимка bTV):

Радо и половинката му Райна: