Григор Димитров ударил яко на камък в деня, в който бившата му любовница Никол Шерцингер имаше рожден ден. Гришо, като истински джентълмен, решил да поздрави доскорошната си изгора. В събота, 29 юни, той й изпратил специално съобщение от телефона си, без да прави никакви намеци за нищо. Просто по случай ЧРД отделил три-четири изречения за Никол.

Навършилата 41 години дама обаче не си направила труда да му отговори,  което шокирало най-добрия ни тенисист. За Гришо постъпката, или по-точно липсата на такава, от страна на американската певица била като звучен шамар.

„Или казано по друг начин – мълчалив шамар е това. Григор се изненада и няма обяснение за случилото се. Въпреки че са скарани, той винаги е държал на добрите обноски. Така е и с другите жени, с които е делил леглото си. С Мария Шарапова се чуват, даже, знаете, тя го съветва да се подложи на операция на рамото и да разреши здравословния си проблем”, коментираха пред БЛИЦ от обкръжението на Гришо, който днес започва участието ни на турнира „Уимбълдън”  във Великобритания.
Мачът на Димитров срещу французина Корентен Муте е на корт №15, а преди него ще се изиграят два други двубоя. Първият е с начален час 13:00.
Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)