Синът на известния бивш футболист на ЦСКА Милен Петков – Алекс, ходи с дъщерята на бившия любимец на сектор „Г“ Методи Деянов – Богомила, разбра БЛИЦ от достоверни източници.

Любопитното е, че двамата се познават от малки, тъй като родителите им навремето не само бяха съотборници на „Армията“, но и огромни приятели. Милен и Мето са такива и до днес.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Алекс и Богомила не са гаджета от вчера. Даже нещата при тях са много, ама много сериозни. Тя се пренесе при него в Кърджали. Гледа почти всичките мачове на отбора. Много са сладки и влюбени. Вървят разни слухове, че Богомила даже е бременна, както и че скоро може да вдигнат сватба. Това вече са доста лични неща. Важното е да са живи и здрави, пък всичко с времето си“, издадоха източници на БЛИЦ.

Както е известно, Алекс Петков игра през есента в Левски, но през януари разтрогна договора си и премина в Арда, където се преобрази и блести. Именно голът на централния защитник срещу Славия в реванша прати тима от Кърджали за първи път на финал за Купата на България.