Шампионката от US Open през 2021 година Ема Радукану се е разделила с приятеля си Карло Агостинели, син на американския финансист и милиардер Робърт Агостинели, който натрупва своето състояние като основател на частната инвестиционна компания Rhine Group.

Колежката на Гришо и 21-годишният Карло започнаха да се срещат през миналата година, след като бяха видени хванати под ръка на Седмицата на модата в Париж. Двамата често споделяха снимки и от луксозните си ваканции в Гърция и Мексико, но според анонимен източник на "Сън" нещата не са потръгнали и те вече са разделени.

“Ема има 2.4 милиона последователи в Инстаграм, но Карло вече не е един от тях”, съобщи източникът пред таблоида.

23-годишният Карло Агостинели e израснал в Обединеното кралство и е възпитаник на престижното училище “Хароу”. Той също така бил част от академията на Тотнъм, въпреки че никога не попада в първия отбор. След това Карло се мести в САЩ, за да учи в Станфордския университет, където също играе футбол, преди наскоро да обяви в социалните мрежи, че е решил да се откаже.

Самата Ема Радукану все още не е потвърдила раздялата. Родената в Канада тенисистка предизвика голям фурор през 2021 година, когато едва 18-годишна спечели “Уимбълдън” . Тя обаче падна до 205-о място в световната ранглиста след период с доста травми.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!