Световноизвестната певица Шакира и звездата на Барселона Жерар Пике вече са избрали име на детето си. Двамата влюбени чакат син.

“Ще бъде момче! Този мъж (Пике – ред. бел.) е най-хубавото нещо, което се е случвало в целия ми живот. И сега имаме бебе!”, развълнува се певицата в немско предаване. Само преди месец тя призна, че очаква първото си дете. Тогава изпълнителката каза, че временно ще спре със служебните си ангажименти.

Всички фенове вече знаят и името на бъдещия наследник на Пике. Той ще се казва Биел. Името на наследника на Пике изскочи не откъде да е, ами от устата на Микаела Стоичкова. Не е тайна, че дъщерята на Христо Стоичков е близка приятелка с Жерар Пике и някои от футболистите на Барселона, и най-вече от школата на каталунския клуб. Миакела бе гост в студиото на Шампионска лига по bTV , където сподели интересните подробности около Пике. Наскоро Шакира показа своето коремче, което взриви феновете й в интернет, защото колумбийката изглежда прекрасно въпреки че е качила няколко килограма.