Колумбийската поп звезда Шакира, която ще участва в закриването на световното първенство по футбол в Бразилия, отказа да даде прогноза за финала между Германия и Аржентина и заяви, че се моли да не се стига до дузпи.

„Не искам да давам прогнози. Моля се на Господ само да не се стига до дузпи. Къде е октоподът? Паул беше много полезен през 2010 година. Определено се нуждаем от октоподчето", каза с усмивка приятелката на испанския национал Жерард Пике. Германският октопод Паул, който почина преди доста време, беше голямата звезда на Мондиал 2010 в ЮАР, когато прогнозираше с невероятна точност мачовете от световните финали. Той дори позна изхода от финалния двубой между Испания и Холандия, спечелен от Пике и компания с 1:0 след продължения.

Партньорът на Шакира в песента, с която ще участват в закриването на Мондиал 2014, Уайклиф Жан пък изрази очакванията си Бундестимът да триумфира със световната титла. "Обичам Аржентина, но Германия ще спечели световната купа. Подкрепям именно германците", заяви Жан.