Защитникът на Арсенал Ектор Белерин не пътува със съотборниците си за мача от 1/32-финалите на ФА Къп срещу Блекпул, който в събота „артилеристите“ спечелиха с 3:0. Вместо това 23-годишният испанец посети седмицата на модата в Лондон.

Ектор Белерин, който е известен с ексцентричния си стил на обличане, за пореден път шокира с избора на дрехи. Посред зима футболистът на Арсенал се появи с къси панталони, пуловер, кубинки, бели чорапи, една ръкавица и камуфлажно яке с дължината на шлифер.

Същата вечер испанецът промени облеклото си, но също така беше обект на много коментари. Той беше с маратонки на бос крак, интересен костюм, прозрачен найлонов балтон, тъмни очила и шапка, популярна у нас като "идиотка".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Интересното е, че и на двете събития футболистът на Арсенал беше придружен от манекена Лео Мандела, който също демонстрира странен избор на облекло и дори беше с лакирани нокти.

Отсъствието на Белерин от състава срещу Блекпул се дължи на контузия, получена в срещата от 17 кръг на Висшата лига срещу Саутхемпнън (2:3). През този сезон защитникът има 4 асистенции в 17 шампионатни мача.