Мария Шарапова подписа рекламен договор с малайзийския телефонен оператор "Celcom". Според официалния уебсайт на компанията рускинята ще бъде рекламно лице на новия премиум пакет "Celcom First Elite", който ще бъде промотиран под мотото "Направен за мен".

Припомняме ви, че от години насам Шарапова неизменно оглавява класациите за най-високо платените спортистки в света, а според списание "Forbes" през изминалата 2013 г. приходите на тенисистката са били цели 29 милиона долара. От тях само шест милиона са спечелени от наградни фондове, а останалите 23 са постъпили в банковата ѝ сметка от спонсори като Nike, HEAD, Porsche, Samsung, TAG Heuer, Cole Haan и Evian, пише tenniskafe.com.

През тази седмица гаджето на Григор Димитров ще вземе участие на WTA турнира с награден фонд 710 000 в Париж, където е водачка в основната схема и почива в първи кръг, а във втори ще срещне победителката от двубоя между Даниела Хантухова и Марина Еракович.

Шарапова ще изиграе в сряда или четвъртък своя първи двубой на "Sugarpova Open", както феновете наричат на шега състезанието във френската столица, тъй като компанията за бонбони на рускинята "Sugarpova" е един от официалните спонсори на турнира.