ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Руската тенисистка Мария Шарапова продължава да изненадва феновете си. Сега тя за пореден път намекна за промяна в живота си.
"За първи път пробвах сватбено меню. Чудя се защо никога досега не бях канена да го направя", написа гаджето на Григор Димитров в туитър.

Маша в момента се възстановява от контузия след "Уимбълдън". Това бе причината тя да откаже участие на турнирите в Станфорд и Торонто и да се занимава само с физическа подготовка в Калифорния.

Днес пък Гришо и партньорът му на двойки Микаел Льодра се класираха за четвъртфиналите, след като победиха драматично специалистите в карето Макс Мирни и Хориа Текау с 3:6, 6:3 (15:13). Двубоят е от турнира във Вашингтон.

Благодарение на тази победа българо-френското дуо си осигури чек на стойност 9470 долара и по 90 точки за световната ранглиста на двойки. В спор за място на полуфиналите Димитров и Льодра ще се изправят срещу победителите от двубоя между американците Куери/Джонсън и поставените под №2 Куреши/Роже. Този мач ще се изиграе най-вероятно в четвъртък. На сингъл Григор Димитров почива в първия кръг, а във втори среща Ксавие Малис.