Григор Димитров бе гост на поредицата "KIA Open Drive", в която участниците на Аустрелиън Оупън дават забавни интервюта в автомобил, докато пътуват към кортовете. Голяма част от гостите, сред които най-големите звезди, се заливат от смях на някои от странните въпроси.

-Ако погледнем в термобега ти...?
-Да, можете да погледнете. Ще видите изключително добре организиран термобег и дрехи, подредени по един перфектен начин. Такъв, на който само аз съм способен!

- Обикновено човек лъже между 3 и 8 пъти на ден. Истина или лъжа?
- Може би от един до три...От три до осем е лъжа!

- Кой е филмът, който си гледал най-много?
- Определено "Бързи и яростни", всичките серии. Обожавам тази поредица и когато съм си у дома, се опитвам да вляза в такава роля, карайки моята кола, но трябва да бъда внимателен.

- Най-паметният ти момент на корта или извън него?
- Определено това е спечелването на първата ми титла в Стокхолм. Спечелването на мачбола бе нещо голямо за мен и целият турнир ми изглежда като сън. Винаги съм мечтал да спечеля тази първа титла.

- На кого си голям фен?
- Ще ми се да кажа на приятелката ми, но ще прозвучи малко като клише. Джони Деп! За мен това е най-великият актьор. Един от хората с най-ексцентричния начин на мислене, както и обличане на сцената и извън нея. Наистина му се възхищавам.

8_3.jpg

- Как се възнаграждаваш след тренировка?
- Прибирам се у дома, почивам си и си хапвам малко сладко, особено след като сега имам доста добър запас от бонбонки "Sugarpova" (б.р. - серията бонбони на Мария Шарапова) и определено мога да разчитам на тях.

- Вярваш ли в извънземни?
- О, да! Винаги съм вярвал. Дори веднъж видях едно, но не успях да го идентифицирам дали беше такова или не.

- Любимият ти супергерой?
- Ще се спра на Батман. Харесва ми стила му (смее се).