Седемдневен круиз на кораб ще получи най-големият щастливец сред публиката в столичната зала Христо Ботев по време на финалите за Купата на България по волейбол за мъже Бачково - изворна вода. Това съобщи за BGvolleyball.com Валентин Михов, управляващ директор на С.В.РСА - БЪлгаррия ООД, която държи ТВ правата на волейбола у нас.
 
 Такава награда се дава за първи път в историята на родния волейбол досега, като в допълнение круизът ще бъде за двама – спечелилият фен и негов избраник. Екскурзията се предоставя от фирмата Булстрад, която е сред спонсорите на Купата, като от там се надяват тя да остави незабравими спомени у печелившите.
 
Припомняме, че финалната четворка от надпреварата започва утре, 14 март (петък), като в зала Христо Ботев последователно ще се изиграят двата полуфинала. Първата среща от програмата ще противопостави Марек Юнион-Ивкони (Дупница) – Добруджа 07 (Добрич) от 15:00 ч., а във втория полуфинал за деня Левски Бол (София) ще се изправи срещу Монтана (Монтана) от 17:30 ч.. Финалът е в събота, 15 март, като двубоят за Трофея започва в 17:00 ч.
 
Националната волейболна лига е подготвила още изненади за публиката, като за волейболните фенове ще бъдат раздадени и други награди.