Хасковлията Петър Колев дълги години е в щаба на Димитър Димитров-Херо. От 2019 г. му е помощник в Берое, който зимува на петото място в efbet Лига. 

46-годишният Колев даде интервю за xnews.bg, в което говори не само за футбола, а и за връзката с олимпийската шампионка Тереза Маринова. Бившият играч на Велбъжд (Кюстендил), Локомотив (Пловдив) и Берое каза дали двамата мислят за сватба.

"Берое беше последният ми клуб като футболист и първият като треньор. Завърнах се под Аязмото с огромно удоволствие, добре познато място, радвам се, че получих тази възможност за работа", коментира Колев.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Подменихме 90% от състава, което ще изисква време за оптимален синхрон. Нашето място е в тройката, ако успеем, ще е добре. Играем с всички сили за спечелването на Купата на България. Надявам се на "Герена" да има публика, за да я има и чисто футболната атмосфера. Смятам, че имаме силите и възможностите да елиминираме Левски", добави асистентът на Херо.

Попитан дали с половинката му Тереза Маринова мислят за сватба, хасковлията отговаря: "Поне засега нямаме такива намерения. Като дойде моментът, и това може да се случи. За сега сме добре така, чувстваме се добре. Имахме планове за почивка, но с тази несигурност в света, предпочетохме да останем у дома".