Италианският нападател Диего Фабрини от известно време е пращан в Левски, а от няколко дни името му се свързва и с ЦСКА. Футболистът на румънския Ботошани е обект на засилен интерес от страна на Динамо (Букурещ).

Заради многобройните трансферни слухове 28-годишният бивш играч на Уотфорд придоби сериозна популярност на север от Дунав. През настоящия шампионат в румънската Лига 1 той има пет гола в 30 мача и твърди, че ще мисли за бъдещето си след края са сезона. Дотогава Левски, Динамо (Букурещ) и ЦСКА ще трябва да изчакат.

Засиленият интерес към Фабрини накара румънското издание gsp.ro да представи две от скритите страсти на италианския нападател. Едната е свързана с любимото му куче.

Диего има много симпатичен бултериер в кафяво и бяло. Той води кучето навсякъде със себе си и често публикува негови снимки в социалните мрежи. На някои от тях представителят на страховитата порода позира с двегодишната Витория – дъщеричката на нападателя.

С кучето е свързана и другата любопитна подробност от личния живот на Диего Фабрини. Той има специална маратонки, на които са щамповани снимки на бултериера. Той притежава уникалните спортни обувки още от времето, когато играе в Англия (2013-18 г.).