Малката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е бременна за втори път. Тя се похвали, че със съпруга й Георги Коруджиев очакват още едно дете. Страхотната новина идва само дни, след като стана ясно, че и сестра й Славея е бременна

Припомняме, че Виолета и Георги са щастливи родители на тригодишната си дъщеричка, носеща името на баба си - Илиана.

Виолета честити новата година на последователите си в "Инстаграм", където направи равносметка за изминалата 2019 година. Към публикацията тя показа снимка заедно с любимия си Жоро. Щастливата двойка се целува, като ясно се вижда наедрялото й коремче. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати мечти и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне такъв е планът!). Нямам търпение! Обичам те, Георги! Пожелавам ни още "непланувани" изненади, пътувания, професионални успехи и все така да продължаваш да ме караш да се смея от сърце - ти и Илиана сте моето всичко", написа Виолета, която преди четири месеца мина под венчилото и каза заветното "да" на Георги Коруджиев. За пищната им сватба продължава да се говори и днес.

Малко преди нея пък сестра й Славея се сгоди за приятеля си Иван Борисов. На Бъдни вечер голямата щерка на Илиана и Наско разкри, че също чака дете. Славея е в напреднала бременност.