Легендарният Христо Стоичков засега няма да има зет. Голямата му дъщеря Михаела вече трети месец живее разделена с приятеля си - испанския пилот от формулата GP2 Дани Клос. “Не знам защо точно в този период в интернет постоянно пишат, че ни предстои сватба. Журналисти дори ми пращат дори имейли с молба за интервюта и подробности за тържеството. Имам даже оферти от български списания за правата върху снимките от сватбата. Не мога да повярвам, че това ми се случва, но е факт”, признава чаровната Михаела.

Около раздялата няма никакви сензации или пикантерии, твърди 23-годишната българка. Професионалните задължения на двамата не им позволявали да бъдат постоянно заедно. Дани искал госпожица Стоичкова да продължи да го придружава по кръговете от формулата, но тя стартирала журналистическа кариера и се оказало невъзможно всичко да е “прекрасно както преди”. Никой от двамата не отстъпил и се разделили, но без скандали. Дори продължавали да си пишат имейли и да си говорят по телефона.

“Започнах работа в испанското радио ONA, където имам рубрика в сутрешния блок за светските неща около футбола. Тази сутрин например говорихме, че сватбите на Андрес Иниеста и Кристиано Роналдо догодина са насрочени на един и същи ден - 12 юли. Явно и тук има двубой Барса - Реал. Освен всичко от два месеца правим с още три момичета снимки за телевизионно шоу с мегазвезди от спорта и очакваме старт през октомври. Вече заснехме девет предавания, като последното беше с Гути в Истанбул”, завършва Михаела./БЛИЦ

10_2.jpg

13_1.jpg

9_3.jpg