Често футболни фенове кръщават децата си на своите идоли. Едно британско семейство обаче отиде много по-далеч. Аманда и Стивън Престън нарекоха осмото си дете на 14 футболисти на Бърнли. Те избрали имената на играчите, които взели участие в първия мач от сезона с Нотингам (1:0).

Цялото име на роденото на 25 януари дете е Йенсен Джей Александър Байки Карлайл Дъф Елиът Фокс Ивелумо Марни Миърс Патерсън Томпсън Уолъс Престън. За кратко родителите му казват Джей Джей, като той вече има клубна карта на Бърнли. Таткото се надява, че детето ще наследи таланта на поне един от играчите, на които е кръстен и някой ден ще облече фланелката на Бърнли.

”Кръщелното на сина ни е като тимов лист. Най-интересното е, че всички реагираха много позитивно. Изглежда, че бебето носи късмет на отбора, след като се роди нямаме загуба. Вече два пъти го водих на мач и се държа много възпитано. Първият път бе на 8 дни и забелязах, че следи терена”, заяви 40-годишният Стивън Престън.

Джей Джей е известен сред феновете на Бърнли. На почивката на един от мачовете неговата снимка с екип на отбора била показана за вдъхновение./БЛИЦ