Милиардерката и собственичка на Олимпик (Марсилия) Маргарита Луи-Дрейфюс е бременна с близнаци. Красивата богаташка е на 53 години, но това не й пречи да бъде грижовна майка. Баща на бебетата, чието раждане се очаква в началото на месец април, е 52-годишният швейцарски банкер Филип Хидебранд.

Информацията, която циркулираше в медиите от няколко дни, в понеделник бе потвърдена в комюнике на групата Луи-Дрейфюс Комодитие - световно предприятие с над 22 000 работници в сто държави. Маргарита наследи ръководството на групата след смъртта на своя съпруг Робер Луи-Дрейфюс през 2009 година.

Луи-Дрефюс, която през юни ще навърши 54 години, е майка на три момчета, от които двама близнаци, от починалия си съпруг. Наричана е "Царицата" от швейцарската преса заради руския й произход.

Родена Маргарита Богданова, рускинята губи своите родители на 7-годишна възраст и е отгледана от дядо си. Маргарита пристига в Швейцария през 80-те години на миналия век. Омъжва се и взима швейцарски паспорт. След развода си Маргарита остава в Швейцария и се запознава с милиардера Робер Луи-Дрейфюс, с който сключва брак през 1992 година и има три деца. Богатството на Маргарита Луи-Дрейфюс се оценява между 2 и 3 милиарда долара.