Един известен мъж не само в Англия, но и по света прояви невероятна наглост и лицемерие. Става въпрос за английския национал и защитник на Манчестър Сити Кайл Уокър. Той публикува призив към всички да стоят по домовете си и да спазва социална дистанция заради коронавируса. Това става само часове, след като си е организирал оргия със свой приятел и две проститутки.

Платените жрици на любовта са прекарали три часа в апартамента на защитника на Манчестър Сити. 29-годишният футболист след това съжали са издънката и поднесе извиненията си, но едва ли ще му се размине солидната глоба от „гражданите“.

В началото на годината Уокър се раздели с дългогодишната си приятелка Ани Килнър, след като стана ясно, че моделът Лорин Гуудман е бременна от него.

Според информацията на в. „Сън“, Уокър е поканил 21-годишната компаньонка Луис Макнамара и 24-годишна бразилска проститутка в дома си в Хейл, където плаща наем от 8000 паунда на месец за луксозен апартамент.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Луис е разкрила пред източника на британския таблоид, че си е наела такси в 10:30 часа вечерта във вторник. Тя е пристигнала в дома на футболиста, който се представил като Кай. Само 24 часа по-късно Уокър публикува видео, в което призова феновете си да останат по домовете си, за да помогнат на британската здравна система в борбата с коронавируса.

„Работя с агенция от Манчестър. Получих съобщение от моя шеф. Той ми каза, че ВИП клиент иска класен ескорт. Взех такси и отидох до посочения адрес. След това излезе приятел на клиента и ме посрещна. Там имаше и друга жена. В един момент с нея излязохме да балкона да пушим цигари и тя ми каза, че Кай е футболист. До онзи момент не знаех що за клиент е“, разказва Луис Макнамара, която учи криминология в Университета в Манчестър.

Уокър и неговият приятел платили по 2200 паунда на жените и след това влезли в спалнята. Там английският национал използвал златисти презервативи. Луис и бразилката напуснали апартамента около 2:00 часа през нощта.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!


Луис Макнамара