Бившата на Григор Димитров Никол Шерцингер не издържа и най-после проговори за скандала. 40-годишната американка коментира изтеклите в интернет интимни кадри, на които се гушка с друг от бившите си - пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън. 

Никол нарече хакера, разпространил видеото, "изключително подло същество".

"Беше ужасно преживяване", коментира възмутената Шерцингер пред "Сън". 

"Наистина не мога да разбера как някой би направил подобно нещо? Каква полза би имал от публикуването му", учудена е бившата на Григор Димитров.

Източник на "Сън", приближен до певицата и Хамилтън, коментира, че двамата са се ужасили от изтеклата интимна информация и са решили да запазят мълчание докато отмине скандалът. И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Искат да разберат как, по дяволите, кадрите са изтекли в мрежата. За Никол е ужасяващо, чувства се наистина наранена", казва близкият на двамата, добавяйки за Шерцингер: "Тя просто иска да продължи живота си и да забрави за случилото се." 

На изтеклото интимно видео, заснето преди години с мобилно устройство, се вижда как Никол и Хамилтън са се отдали на ласки в леглото. Световният шампион във Формула 1 мачка големите гърди на Шерцингер, като кадрите логично предизвикаха огромен интерес в цял свят.  

Вече се появиха твърдения, че има заподозрян за изтичането на еротичните кадри. Става въпрос за киберпрестъпника Райън Колинс. Хакерът е известен с редица други изтичания на интимни снимки и видеоклипове на известни личности, сред които Дженифър Лоурънс, Риана и Ким Кардашиян. 


*Снимка: Getty Images/Guliver