Фолк дивата Андреа за пореден път скандализира социалните мрежи.

Бившата половинка на Кубрат Пулев се пусна от плаж в Тайланд с червена рокля, която не скри почти нищо от тялото й. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Без грам свян Андреа продължава да си проси внимание из социалните мрежи, показвайки повече плът, отколкото трябва.

 Този път обаче, явно за да се помъчи да дава и положителен пример, а и за да блесне с малко сиво вещество, певицата реши да гарнира палавата си визия и безкрайно дълбоко деколте с цитат на Толстой. 

Блондинката, която в момента отмаря в Пукет (в Тайланд), се пусна по червена прозрачна рокля с деколте, което стигаше до пъпа. Пищните моцарели на бившата икона на "Пайнер" събират витамин Д и естествено привличат погледите на всеки попаднал на кадъра в интернет. 

"If you want to be happy, be" ("Ако искаш да си щастив, бъди") е написала тя към снимката, естествено без да пропуска да добави, че думите принадлежат на големия писател Лев Толстой. 

БЛИЦ припомня, че пищната певица преди време се раздели окончателно с изгората си Кубрат Пулев, като краха на отношенията им бе белязан от жесток скандал, в който Андреа разкри за многобройните изневери на половинакта си. 

Изпълнителката явно се опитва да покаже, че напук на цялата драма в живота си, вече се е съвзела от ситуацията и е готова да показва отново гола плът и радосни моменти на феновете си.