Бразилската футболна легенда Роналдо ще стане баща за пети път, въпреки че през 2010 г. се подложи на вазектомия (хирургическа стерилизация, която пречи на мъжа да има деца). Приятелката на Феномена – Селина Локс, обяви новината на профила си в „Инстаграм“, където има над 240 000 последователи.

44-годишният двукратен световен шампион от няколко години живее със своята половинка в Мадрид, където е по-лесно управлява собствения си футболен клуб Валядолид.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От предишни връзки Роналдо има двама синове – 19-годишния Роналд и 14-годишния Александър, и две дъщери – 10-годишната Мария София и деветгодишната Мария Алис.

Роналд е от брака му с бившата футболистка Милене Домингес. Двете момичета са от бившата му съпруга Мариа Беатрис Антони. През 2010 г. с тест за бащинство беше доказано, че Александър е негов син от връзката му със сервитьорката Мишел Умезу.

След това решение на съда Роналдо обяви, че се е подложил на вазектомия, за да няма повече подобни изненади с неочаквани наследници. Впоследствие стана ясно, че двукратният носител на „Златната топка“ все пак е замразил своя семенна течност за всеки случай.