Руската тенисистка Мария Шарапова се появи в популярно руско телевизионно предаване в доста екстравагантен тоалет. Блондинката беше избрала рокличка с толкова дълбоко деколте, та всеки път щом се разсмееше или пък се приведеше напред, лъсваше откровената истина, че отдолу няма бельо. Друг аксесоар също хвърли в недоумение ценителите на модата. Под острите си лачени обувки Маша незнайно защо беше нахлузила къси черни чорапки.

Външният вид на тенисистката веднага предизвика бурна реакция у последователите на шоуто в социалните мрежи. Повечето от зрителите изказаха възхищението си от красивата фигура на рускинята, но не бяха малко и тези, които се отнесоха критично към тоалетчето й.

„Тя почти винаги носи някакви много странни рокли, ще речете, че сама си ги шие“, „Роклята не е фонтан“, „Кошмарна рокля“, „Маша... Каква фигура само, а никога не е умеела да се облече“, са само някои от коментарите на разочарованите фенове на блондинката.

Впрочем намериха се и такива, според които Маша е загубила предишната си привлекателност. „Сега жените над 30-те са по-красиви, отколкото в младостта си, но тя не попада в това число“, пише друг зрител.