Шесткратният носител на Супербоул Том Брейди влязъл в съседна къща по погрешка в търсене на офанзивния координатор на Тампа Бей Бъканиърс, съобщи TMZ.

Любопитната ситуация се разиграла на 7 април, когато 42-годишният куотърбек, новодошъл в Тампа, търсел дома на офанзивния координатор на Бъкс - Байрън Лефтуич.

Брейди, който изигра последните 20 години в НФЛ с екипа на Ню Ингланд Пейтриътс, знаел, че Лефтуич го очаквал, за да вземе материали, свързани с новите му съотборници, така че просто влязъл в дома на Дейвид Креймър, без да почука. Той оставил на земята два сака, но без за осъзнава, че къщата на Лефтуич, която била в подобна бяла и сива боя и триъгълни покриви, била по-голямата до тази на Креймър.

"Просто си седях в дома си и видях как висок мъж влиза в къщата ми. Той дори не ме погледна. Просто остави саковете си на земята и ме погледна – никога няма да забравя изражението на лицето му. Изражението му казваше "Аз в погрешната къща ли съм?". Той просто ми каза "Съжалявам. Наистина много съжалявам". Взе си саковете и изчезна. Не мисля, че съм виждал човек да напуска по-бързо дом", сподели Креймър.

Том Брейди, който е рекордьор по спечелени трофеи от Супербоул в историята на НФЛ, отишъл в съседната къща и най-накрая открил треньора, който ще определя неговите отигравания през следващия сезон, когато легендата дебютира за Бъканиърс.

Това не е първият случай, в който Брейди има проблеми след преместването си във Флорида. Миналата седмица той бе помолен да напусне публичен парк в Тампа, тъй като опитал да тренира там в нарушение на препоръките за карантина по време на пандемията от коронавирус.