ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Двама шотландски футболни ентусиасти прекъснаха за кратко репортаж на журналиста Танкреди Палмери по италианската телевизия SportItalia, когато жената от двамата на име Наташа реши да разкрие татуировката си на живо пред камерата. Фенката на Хартс шокира както водещия, така и зрителите, след като опита да извади гърдата си в ефир насред Милано. Тя беше завладяна от емоции след победата с 3:0 над Хибърниън за купата на страната и реши да се похвали с татуировка, посветена на разгрома с 5:1 над същия съперник във финала от 2012 година.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Италианският журналист предаваше на живо, когато реши да завърже разговор с фенката Наташа Лодж. Шотландката и партньорът ѝ разкриха, че са на туристическа обиколка в града. Когато осъзна накъде отиват нещата, Палмери се паникьоса и отчаяно опита да прикрие гърдата с ръка. "Не, не, не", отчаяно повтаряше той, а по-късно се пошегува със ситуацията.

"Когато руса фенка на Хартс нахлуе в ефир и иска да покаже на цяла Италия своята гордост от дъното на сърцето си. Не, от дъното на гърдите си", написа журналистът в "Туитър", а видеото с интервюто стана истински хит в социалните мрежи.

Наташа също използва "Туитър", за да опише случилото се. „Просто ядох пържола и прекалих. Просто отидохме на вечеря. Изтичах, след като чух момчето отвън да говори за Единбург и това беше всичко".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК