Водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев опита да напие колежките си в 6 сутринта и по-конкретно горещата синоптичка Натали Трифонова.

Блондинката беше готова да сръбне от известната сръбска дюлева ракия, донесена от колегата й Димитър Тасев, въпреки ранния час. Спортният репортер призна, че е бил подложен на "страхотна атака" от всички, най-вече от Трифонова, която преди дни го разкритикува в ефир, че се е върнал без прочутото питие.

"Забележете колко е жадна за ракия. Това е в 6 сутринта, а сега го повтаря. И сега понеже е много интересна и много жадна, й нося дюлева ракия", заяви Тасев, подаде й бутилката и раздаде чаши на всички останали в студиото.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В този момент Йочев пое инициативата, взе ракията от синоптичката и тръгна да я отваря, за да сипе на всички, докато екранната му партньорка Биляна Гавазова не скръцна със зъби и не секна ентусиазма му.

"Няма да пием сега, оставяме чашите", заяви Гавазова и обяви, че ракията е подарък за Трифонова и останалите могат да я опитат единствено, ако й отидат на гости.

Тасев изрази съмнение, че Трифонова може да издържи на изкушението, тъй като през последните дни просто не спирала да го пита защо се е върнал без ракия.