Лолита Османова и Григор Димитров наистина са имали моменти на напрежение помежду си, но в крайна сметка не се е стигнало до раздяла. Това призна пред БЛИЦ източник, близък до най-добрия български тенисист за всички времена.

„Преди време, когато изтече информация, че са скарани, наистина имаше нещо такова. Но после всичко се оправи. Лолита много обича Григор. Влюбена е до уши в него, както се казва. Той също.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Тя обаче не желае да пътува постоянно, както го прави Гришо. Този номадски живот я беше изнервил максимално. Но Димитров няма как да избегне пътуванията, които са безкрайни и са част от кариерата му на тенисист. Лолита предпочита да живеят някъде  заедно за постоянно, а не да се местят днес тук, утре там, а вдругиден на трето място. Пълна е с пари, всичко си има, но мечтае за семеен уют.

Мечтата й е животът й с мъжа, когото обича, да не протича по самолети и аерогари. Това я беше извадило за един кратък период от равновесие, но в момента нещата се утихнали. Лолита просто се е примирила, защото е умна жена и знае, че Димитров вина няма. Такъв е животът на тенисиста“, издадоха източници на БЛИЦ.

В момента Лолита е при Григор в Ню Йорк, където българинът участва на Откритото първенство на Щатите. Вторият му мач е по-късно днес срещу австралиеца Алексей Попирин.