ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ромео Бекъм и Миа Регън са се разделили след 5 години заедно. Футболистът на Брентфорд и моделът обявиха решението си чрез публикации в социалните мрежи. Синът на Дейвид и Виктория Бекъм публикува на стори снимка с красавицата и написа, че двамата вече не са заедно, но още се обичат и остават добри приятели.

"Пътищата ни с Миа се разделиха след 5 години любов, ние още изпитваме много любов и уважение един към друг, и все още поддържаме силно приятелство, и винаги ще е така", написа Ромео. 

"Това е Ро, ние растем един с друг, откакто бяхме на 16 г.! Любовта приема различни форми и пътища, докато узряваш. Ние не сме заедно по романтичния начин, но споделяме много, много любов един към друг. След 5 години сме в приятелската зона на другия", коментира Миа Регън. 

За връзката между двамата се разбра през май 2019 г. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Таблоидът "Сън" пише също, че Ромео Бекъм е започнал да харесва разголени и провокативни снимки на моделки веднага след раздялата с Миа. 

Медиите в Англия обръщат сериозно внимание на новината за раздялата на Бекъм-младши и моделката. Твърди се дори, че Виктория Бекъм е съсипана и не приела добре този факт. 

"Всички в семейството обичат Миа, но тя и Ромео просто се отдалечиха. Това беше тяхната първа истинска любов и понякога е трудно да приемеш, когато това приключи. Миа има собствената си кариера и работи здраво, проправя си своя път. Тя лети из света много, заради моделството, а Ромео има футбола и семейството си тук. Миа винаги се е разбирала добре с Виктория и това продължава да е така. Вече бившата любима на Ромео й е помогала за промотирането на модния й бранд и тя винаги ще е добре дошла в семейния дом", коментира източник на "Сън".

Твърди се, че Пош Спайс е голям фен на Миа и се надявала Ромео да се ожени за нея.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

|