ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-скъпият футболист в историята Неймар в момента се възстановява след скъсване на кръстна връзка на коляното, но продължава да излиза на челните страници на жълтите издания.

Аферата на бразилеца с моделката Аманда Кимбърли довела до там, че красавицата е бременна в четвъртия месец, а според Portal LeoDias детето ще е момиче. Изданието допълва, че Неймар приел новината с радост и предложил да си направи ДНК тест веднага след раждането на детето.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Кимбърли е от Сао Пауло и стана известна в телевизионния сериол „Ти ли си“, в който участва през 2016 година. В него необвързани търсят своята перфектна половинка. Твърди се, че тя и Неймар се познават оттогава.

Както пише вестник Metropoles, тя е излизала с няколко известни личности преди Неймар. Кимбърли работи с хуманитарната организация Project Gaia.

Неймар стана баща за втори път едва през октомври. Майката на дъщеря му Мейви е Бруна Бианкарди (29), с която той имаше връзка преди да се раздели с нея през ноември. Двамата са официално заедно от 2021 година, но за аферите на бразилеца не спря да се говори. Имало е договорка между Бианкарди и Неймар, че той е имал право да спи с други жени! Единственото забранено: целувки по устата и секс без контрацепция. Но суперзвездата изглежда не се е придържал към това, иначе Аманда Кимбърли вероятно нямаше да забременее.

Неговият син Дави Лука е роден от детската любов и настоящ инфлуенсър Каролина Дантас през август 2011 година. Моделката вече има над 3 милиона последователи в Instagram. След това футболистът имаше периодична връзка с бразилската актриса Бруна Маркезин от 2012 до 2017 година.

Има вероятност Неймар вече да има трето дете от трета различна жена. Унгарка твърди, че има дъщеря от него, информира Sportal.hu. Момичето се казва Язмин Зои и вече е на 9 години, но майката - Габриела Гаспар, едва наскоро е решила да популяризира историята си. По нейните думи тя и преди се е опитвала да се свърже с Неймар, но не е успявала, заради което сега се обръща към медиите. Детето е плод на кратка връзка между двамата от 2013 година, когато Неймар бил в Боливия за мач на националния тим.

Сега Габриела Гаспар настоява да се извърши ДНК тест на детето, за да се потвърди дали нападателят на Ал-Хилал наистина е нейн баща. Ако бащинството се потвърди, майката иска да получава по 30 000 евро месечна издръжка, както и 374 000 евро като обезщетение за изминалите 9 години. По нейните думи детето прилича на майката и сестрата на Неймар.

Иначе на момичето още от малко му било казано, че Неймар е нейният баща. Тя даже всеки път гледала неговите мачове с интерес и искала да стане футболистка като него.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!