Бившият защитник на Реал (Мадрид) Иван Елгера направи шокиращи разкрития за оргии, организирани от някогашния му съотборник и легендарен бразилски нападател Роналдо. Феномена е имал „автобуси с момичета“ на своите партита по време на периода си като футболист на „белия балет“.

„Бекъм, Зидан и Фиго бяха страхотни професионалисти. Роналдо и Роберто Карлош в същото време обичаха да излизат малко повече. Но определено не го правиха всяка вечер. Случваше се, ако играем в събота и сме спечелили, всички да излезем да празнуваме. Но не е истина, че сме излизали в петък или в събота преди важни мачове“, разказа Елгера в любопитно интервю пред испанските медии.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Спомням си едно парти за рожден ден в къщата на Роналдо, която той после продаде на Серхио Рамос, на което започнаха да пристигат автобуси, пълни с момичета. Аз бях със съпругата ми и решихме да си ходим, както и Фиго“, разкри бившият централен защитник.

„Друго парти беше, когато спечелихме Примера дивисион. Беше огромно. Останах до късно затова. Роналдо беше такъв. Бразилците са различни. Едно от добрите неща, които Дел Боске направи беше, че знаеше как да ръководи състава много добре. Някои хора обичаха да излизат повече от други, но не сме променяли началото на тренировки. Тренирахме в 11 всеки ден“, добавя испанецът.