По-малката дъщеря на Диего Марадона Джанина разкри преживяванията си около наркотичната зависимост на известния си баща. 29-годишната бивша съпруга на Серхио Агуеро гостува в предаване по аржентинска телевизия. Актрисата обяви, че не поддържа връзка с баща си и няма да го допусне отново в живота си.

„Когато бяхме малки, сестра ми Далма влезе в банята у дома и завари баща ни да взима наркотици“, обяви Джанина Марадона.

Тя припомни и 15-и си рожден ден, в който е молила болничния персонал да я пусне при Диего, който в този момент е преминавал терапия заради пристрастеността си към дрогата. Легендарният футболист неведнъж е признавал, че в периода между 1980 и 2004 година е имал кокаинова зависимост.

„Не ми позволиха да го видя. Да го оставим там беше ужасно. Той остана, а ние си тръгнахме“, призна Джанина.

Тя разказа и друг интересен случай с баща си и негово пребиваване в клиника. По това време той е бил в интимна връзка с тогавашната си приятелка Вероника Охеда.

„Татко се събуди в болницата, а в стаята беше Вероника. Вместо това той поиска да извикат майка ми Клаудиа“, допълни по-малката дъщеря на Марадона.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Джанина има син Бенхамин от брака си с нападателя на Манчестър Сити Кун Агуеро, но не контактува с баща си. Заедно с майка си Клаудиа Вияфане и сестра си Далма били близки с Диего Марадона дълго време след развода, но в последните години отношенията им са прекъснати.

„Има нещо, което никога няма да простя на баща си, но ще го запазя за себе си. Искам да предпазя сина си и моята племенница“, призна Джанина.

Диего Марадона, който в момента е треньор на втородивизионния мексикански Дорадос де Синалоа, пропусна сватбата на по-голямата си дъщеря Далма през миналата година. Твърди се, че е възникнал семеен скандал, след като тя отказала да покани тогавашното му гадже Росио Олива.

„Мечтая обществото да ни остави на мира. Баща ми може да бъде щастлив с изборите, които прави. Нека остави майка ми също да е щастлива. Тежко е да виждам как моята майка страда. Той също страда, това е видно“, завърши Джанина Марадона.