Детайлите за раздялата между една от звездите на ПСЖ Мауро Икарди и съпругата му и негов Агент Уанда Нара продължават да изплуват един след друг. Според последните информации аржентинският футболист още преди месеци е предложил на жена си да имат отворена връзка, а красавицата отхвърлила предложението и това бил стартът на турбулентните отношения помежду им.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Краят на брака им беше приет като истинска бомба в светските среди, а мнозина го определиха като "раздялата на годината". Впоследствие се оказа, че блондинката отдавна е подозирала любимия си и контактите му с аржентинската актриса Евгения Суарес.

„Икарди бе каран на тренировки от Уанда Нара, а тя му постави условие да не спира с футбола. Той искаше да затвори акаунта си в „Инстаграм“, но преди и тя да го направи, трябваше да сподели снимка на двамата. В отговор той ѝ обеща вечна вярност, не искаше тя да е инфлуенсър. Не съм очаквала тази ситуация“, разказва аржентинската журналистка Янина Латоре за развръзката в отношенията между Икарди и Уанда през последните месеци.