Знаете ли къде е великият Наим Сюлейманоглу, героят на българския и турския спорт, властелинът на тежката атлетика. Какво става с него, на какво е заприличал и...коя е жената до него.


Единствен вестник “ШОУ” излови един от най-великите спортисти на нашето време по бели гащи. Репортер на екипа ни видя легендата Наим Сюлейманоглу така, както го познават приятелите му. Чист, освободен, народен човек. Не в Истанбул, Анкара или край родното му село Птичар. Намерихме го...в Пловдив. Голямата бомба за пристигането на трикратния олимпийски шампион е дълбоко пазена в тайна. Никой не знаеше, че прочутият гост ще навести страната ни, камо ли къде ще отседне, с кого идва и какво възнамерява да прави. Да, но вестник “ШОУ” беше на горещата точка. Джобния Херкулес пристигна в Пловдив миналия вторник и веднага се отправи към любимото си място – хотел “Тримонциум”. Както е известно, едно от най-тузарските места не само в града под тепетата, а и в България, от години е свързано с турския бизнесмен със Суди Озкан.

Хазартен бос №1 на южната ни съседка отдавна развива успешен бизнес в страната ни. Още преди години, когато резнаха целия хазарт в Турция, той се пренасочи към Пловдив и София. В хотелите и казината му идват най-големите баровци. Дори луксозни лимузини от Турция извозват паралиите, за да играят на воля в милата ни родина. Оказа се, че поне два-три пъти в годината и Наим се връща в България, за да се види със стари приятели и да поразпусне от еднообразното ежедневие в Турция. Роденият на 23 януари 1967 година великан остана три нощи в Пловдив, след което изчезна. Както се появи от нищото, без предупреждение, така потъна вдън земя. Но за екипа на вестника на народа и малкото време прекарано от Наим в града беше достатъчно, за да навлезе в личното му пространство. Тежки алкохолни вечери, пилеене на пари и безсънни нощи. Както и красива тъмнокоса мадама. Това беше програмата на Сюлейманоглу в града под тепетата.
Най-любопитните подробности – четете само и единствено в новия брой на “ШОУ”