Отминаващата 2017 година безспорно ще се запомни с музикалните изяви на Валери Божинов. Всичко започна през януари, когато Божигол поздрави приятелите си Благо-Иконата, Дон Коци, Асенчо Таксито и Тони Найка, а кавъра му на "Трепни" се превърна в хит у нас.

 

Видеоклип, публикуван от BaLLiStIc (@ballistic_sport) на

Два месеца по-късно зад микрофона блесна и тенис звездата Григор Димитров, който обаче доказа през годината, че може да радва феновете си и на корта. Гришо се включи в трио с Роджър Федерер и Томи Хаас, а песента им доби световна популярност.

През март дойде време шоуто да се пренесе и на терена, а треньорът на вратарите в Нефтохимик Ивайло Петров - Пифа влезе в историята с една от най-неумелите симулации, опитвайки да натопи съдията в удар след края на двубоя с Черно море.

Април определено бе месецът на Валери Божинов, който напомни за себе си от Китай след трансфера в Мейджоу Хака. За съжаление Божигол не блесна на терена, но определено го направи извън него, представяйки съотборниците си Праско и Пилето (Chicken).

Вече бившият треньор на Черно море Георги Иванов отново върна смеха на футболния терен през август с танца след гол на "моряците" във вратата на домакина Ботев.

Комичен гол след дузпа в Тайланд в кая на октомври пък накара целият свят да споделя видеото и да се забавлява на гърба на самонадеяния вратар, който се израдва при удара на топката в гредата.

Ноември накара феновете по света да се засмеят на охранители в Париж и Москва, които спазвайки стриктно задълженията си, се изправиха на пътя на мега звездите Рафаел Надал и Алесандро дел Пиеро, приемайки ги за нарушители.

В края на годината и Димитър Бербатов влезе в класацията ни за най-забавни моменти, като се направи на Дон Вито Корлеоне от "Кръстникът" и развесели феновете си в Индия.