Най-гледаното предаване в България в момента – „Забраненото шоу на Рачков“, разпали страстите и предизвика футболна война снощи. Гост в студиото на популярния комик беше един от най-добрите водещи у нас Ники Кънчев. Рачков се превъплъти в ролята на Ники Пънчев и започна да задава въпроси на известния журналист в играта „Стани софиянец“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Именно един от тях побърка „червените“ фенове.

Въпросът беше: „В химна на ЦСКА-София“ се пее следното: „Сърца червени, сърца…“
А. милиони
Бе. в масло
Це. с байпаси
Де. с тирета

Знаейки че това си е шоу, изпълнено с шега, Ники Кънчев прие с чувство за хумор въпроса, правейки се, че не знае верния отговор. Тогава в студиото се появи легендата на ЦСКА Георги Велинов, който играеше ролята на „помощ от приятел“. Джони и Кънчев посочиха за верен отговор: А. милиони, но Пънчев отсече, че бъркат и на екрана в зелено беше маркиран отговорът – с тирета.

Всички се смяха от сърце на въпроса за червените сърца, но лудницата започна непосредствено след това във фейсбук.

Стотици фенове на ЦСКА подскочиха като ужилени, атакувайки Рачков, сценаристите и целия екип на шоуто, което трупа все по-голям рейтинг. Изнервен беше и тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца.

Левскарите пък реагираха злобно, хулейки отбора от Борисовата градина. Така в социалната мрежа се подпали старата война между „червени“ и „сини“.

„Това е гавра! Не ви ли е срам! Кой левскар ви е писал сценария“, „Какви тирета, какви въпросителни, ние сме милиони. Стойте си на „Герена“ и не мърдайте оттам“, „Повече няма да гледам това предаване, докато не ни се извинят официално“.

Това са само част от по-меките коментари в интернет пространството, като, разбира се, имаше и доста груби и цинични мнения на зрители. Особено на тези със сини пристрастия…