Българският футболен национал Тодор Неделев получи емоционално обяснение в любов след ужаса, който преживя в Грузия. Тогава пловдивчанинът получи фрактура на черепа при катастрофа на двата автобуса, превозващи националния ни отбор, след което се подложи на операция.

В дните след това непрестанно до него бе любимата му Анита, която определи случилото се като изпитание и допълни, че "докато двамата се обичат, няма какво да ги бутне".

"Господ често ни поднася изпитания! Понякога малки подводни камъчета спъват ежедневието ни, губим време и енергия втренчени в проблемите, а Той Животът си играе с нас! Показва ни колко малки и незначителни могат да бъдат нещата за които се тревожим, когато ни изправи пред очите на Смъртта… Вярвам, че най-големите трудности, Господ изпраща на своите любимци, защото само силните могат да устоят и да се справят с тях! Благодаря ти, Любов, че не ме остави…Че се пребори! Показа на всички колко си силен! Сега живееш своя втори живот, който ще е още по-хубав, защото след всяка буря изгрява слънце! Вече няма какво да ни бутне, щом сме заедно! Обичам те завинаги!, написа Анита.

Веднага след това футболната звезда отговори на красавицата с коментар под снимката, който гласеше - "Обичам те завинаги!

 Winbet - победата е емоция! (18+)