Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването „Неделни нюанси" по БНТ 2 Симона Пейчева има нова любов, пише "Галерия". Избраникът й Петко Петков е собственик на мощна компания, която от 20 години се занимава със строителство и инсталации производство на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения.

Фирмата е строила бизнес сгради и новия хотел „Хилтън Гардън Ин" на летището, както и няколко постройки във франция и Германия. Любимият й Петко наистина има завидни финансови възможности и задоволява всички прищевки на любимата си.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Постоянно я води по луксозни почивки, а на някои от снимките от пътешествията им дори се забелязва брачна халка на безимения му пръст. Самата Симона също носи годежен и венчален пръстен, но категорично отказва да коментира дали вече не е омъжена за новия си приятел.

В стари свои интервюта бившата грация признава, че дори да облече бяла рокля, то ще е тайно и без излишна показност. Любопитното е, че дипломираният инженер Петко е имал друго семейство, преди да се събере със Симона, но дали тв водещата стои зад раздялата с жена му, злите езици мълчат. Последните семейни снимки на Петко с бившата му съпруга и дъщеря им са от 2018 година и оттогава той е пускал само свои фотоси от фитнес залата с инструктора си.

Трансформацията му във визията преди и сега е забележителна, защото на по-старите си кадри бизнесменът като почти всеки средностатистически българин има коремче, а сега пъчи мускули и се хвали с плочки на корема. Най-вероятно Петко е влязъл в залата заради новата си любов, която дори и след края на активната си спортна кариера се радва на перфектна форма.

Любимият й се разбира прекрасно и с 12-годишния й син Алексей, който тренира футбол от малък. Тя дълго време се опитвала да го откаже от ритането с топка, но след като разбрала, че това не е просто прищявка, която ще мине, се оставила на неговите желания.

Към днешна дата за момчето футболът е всичко, а той от малък се представя повече от феноменално на терена. А майка му дори му подарила мач на живо в Испания, тъй като бил луд фен на Меси. Детето е от връзката й с бившата й половинка Горан Петров, с когото се разделят само година след раждането на детето. Двамата са в отлични отношения и успели да запазят добрия тон след раздялата си.

„Може би не бяхме подходящи един за друг, но за сина ми няма по-добър баща от него. Осъзнах, че нещата между нас не са като в началото, че на мен ми липсва нещо. A аз, когато много искам нещо, гo правя, боря се за него и не се замислям за цената, която трябва да платя, за да успея да го имам", коментира шампионката.

Според злите езици обаче тя се разделя с Горан заради Драго Владов, който тогава е програмен директор на несъществуващата вече телевизия ВВТ, където тя води предаването „Така го правят жените". Двамата се влюбват един в друг именно в телевизията, но връзката им не издържа дълго, пише „Галерия“.



Петко Петков и Симона Пейчева вляво на снимката.