Синът на бившия германски национал Щефан Ефенберг – Ноел-Етиен, е тръгнал по стъпките на баща си. 21-годишният младеж обаче на следва футболната следа на известния си родител, а е станал негов последовател в скандалите.
 
Срещу Ноел-Етиен Ефенберг е заведено дело за нападение, съобщава “Билд”. Синът на Ефенберг, който е висок 204 см и тежи 120 кг, е пребил портиер на дискотека в пиянска свада.
 
Инцидентът се е случил в четвъртък, в 2 часа сутринта, в дискотека “Майнбрук” в Мюнхен. Синът на бившия германски национал се появил пред заведението и поискал да бъде допуснат до ВИП зоната, въпреки че не бил в списъка с гостите.
 
жертва_1.jpgЯдосаният Ноел-Етиен започнал да крещи “Знаете ли, какво е името ми. Казвам се Ефенберг”. След като отново му бил отказан достъп до дискотеката, той се нахвърлил на портиера Томас А. и му нанесъл тежки наранявания.
 
Побоят е заснет от охранителна камера, на която се вижда как 21-годишният младеж удря служителят на заведението с мобилния си телефон, а след това му нанася удари по лицето. Томас А. (на снимката вляво) пада на земята и започва обилно да кърви.
 
На мястото са пристигнали полицаи и линейка. Прегледът в болницата е показал, че портиерът е с черепна контузия и разкъсване на кожата. Синът на Щефан Ефенберг е бил с над 1 промил алкохол в кръвта.
 
Ноел-Етиен Щефенберг е от първия брак на бившия футболист. Щефан Ефенберг се разведе с Мартина през 2003 г. 21-годишният му син живее с майка си в Маями, където учи и играе за баскетболния отбор на университета./БЛИЦ