Вече втори месец сирене с наименованието на футболния тим от Североизтока - „Скрита сила”, се радва на огромен успех в Немско, издадоха от мандрата в Мъдрево, където се произвежда то. Продуктът, който за разлика от много други производни, е бил изцяло само от прясно мляко и се харчел на поразия, както и членските карти на клуба с ексцентричното име на тима от Делиормана.

Идеята за името на млечното произведение хрумнала на собственика на мандрата, местния бизнесмен Али Али, който освен да увековачи любимия си отбор искал да почете и паметта на споминалия се от инфаркт преди две години член на УС на „Скрита сила” Хасан Али.
 
Продуктът на мандра „Мъдър” Мъдрево намерил изключително добър прием сред капризните немци, които само за два месеца увеличили двойно поръчките си.
 
Стана ясно още, че любвеобилните французи можели да се усамотят в някое от сепаретата на заведение с поставена над вратата табела „Скрита сила” в Париж. То е било някъде около ценралната част на града чийто символ е Айфеловата кула. Собственост е на гастарбайтери от Мъдрево, които вече от двайсет години въртели успешен бизнес във френската столица Наименованието на заведението било изписано както на френски, така и на български, казаха посетили го хора.
МЕХМЕД ХОДЖОВ