Генералният директор на бейзболния Ню Йорк Метс Джаред Портър е пращал снимки с неприлично съдържание на чуждестранна репортерка, която се преместила в САЩ, за да отразява мачовете от МЛБ. Името ѝ не беше обявено пред обществеността.

Според ESPN, 41-годишният спортен шеф е пратил над 60 съобщения на журналистката през 2016 г. Едно от тях е съдържало снимка на неговия пенис. По онова време Портър е бил на ръководен пост в скаутското звено на Чикаго Къбс.

Джаред Портър започнал с невинни съобщения колко се харесва работата на репортерката. След това започнал да я кани да се срещнат в различни хотели и ресторанти из цялата територия на САЩ. Журналистката спряла да му отговаря, но след това той пратил поне още 17 снимки след това.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Първите 15 от тях били на хотелски стаи и ресторанти. 16-ата била от областта на слабините на неговите боксерки, а последната била със снимка на голия му пенис.

Самият Портър признава пред ESPN, че е пращал съобщения и снимки на репортерката. Той първоначално отрича да е имало негови собствени снимки, но телевизията доказва обратното, показвайки селфита на спортния ръководител. Генералният мениджър на Ню Йорк Метс твърди, че скандалното изображение не е неговия пенис, а е взето от интернет и е изпратено като шега.

Спортните фенове в САЩ призоваха Джаред Портър да бъде уволнен от нюйоркския бейзболен отбор.