Половинката на Николай Михайлов - Николета Лозанова, обяви голяма промяна. Поради неясни до момента причини тя вече не се занимава с досегашния си бизнес - модна линия бельо.

Плеймейтката обяви в "Инстаграм", че е имало разногласия относно качеството на продуктите и скоро нейните инициали няма да бъдат използвани върху продуктите.

В същото време футболната половинка информира, че започва нов бизнес, върху който ще се концентрира - своята козметична линия.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали", написа Лозанова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тайната съставка на моята успеваемост в живота е "отдадеността" и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия @nlbeauty_official В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо @nl.for.you вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали. Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!

A post shared by N (@nikoleta_lozanova) on