Скандалната половинка на украинския футболист на турския Ризеспор Николай Морозюк - Ирина отново взриви социалните мрежи. Този път тя не се показа гола и не направи нищо скандално, а просто разкри на дамската половина от последователите си за какво наистина мечтаят мъжете.

Русата фурия посъветва съвременните момичета да не търсят мъже с много пари, а такива, които да ги харесват и обичат, защото може да съжаляват жестоко.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Ще кажа нещо, което ще е полезно за онези, които искат правилна връзка, от която да са щастливи. Позовавам се на опита си, логическото мислене и знанията за живота и стигнах до извода, че мъжете са като хищниците и единствената им цел и мечта е да ви ч*укат. Правят го инстинктивно и когато целта бъде постигната те губят интерес и всичко може да приключи.

Знайте едно - няма мъж, които да ви види на улицата и да каже - "О, каква прекрасна жена, искам да се оженя за нея!" Не, по-скоро ще каже - "О, каква жена! Искам да я ч*кам!" Това е нормално и останалото зависи от вас", написа Морозюк.