ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандалната актриса от порно филми за възрастни Тиана Тръмп е сред най-верните фенове на американския тенисисист Кристофър Юбанкс, който бе сензацията на тазгодишното издание на "Уимбълдън". Той изхвърли петия в света Стефанос Циципас и стигна до четвъртфинал срещу Даниил Медведев, който все пак го елиминира. На трибуните мястото си бе заела 27-годишната порнодива Тиана Тръмп, която сподели множество клипове и показа как изживява всяка точка. На един от кадрите дори се вижда, как кракът ѝ трепери от нерви и напрежение при разиграване между Медведев и нейния нов любимец.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

През 2019 година актрисата от филми за възрастни се забърка в голям скандал, след като обвини публично баскетболист на Оклахома Сити, че я излъгал. Въпросният неназован спортист обещал да ѝ плати за полет и ласки, но след това се отметнал.

Тиана, с истинско име Кийна Нишел Джоунс, влиза в порното още на 19, а вече се е снимала в над 90 филма. Нейните родители обаче не останали никак доволни и когато разбрали с какво се занимава, я изгонили от дома.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!