Най-скандалната порнозвезда на Испания Мария Лапиедра пробвала да вкара в леглото си Христо Стоичков. Шокиращата новина разкриха пред “ШОУ” достоверни източници, приближени на Камата. Преди седмица бившият президент на “Барселона” Жуан Лапорта обяви, че вече се е сгодил за Мария. През пролетта двамата ще вдигнат и тежка сватба, но датата и часът на събитието все още се пази в тайна.

Лапиедра е минала през чаршафите на доста известни люде в Испания. През есента на 2007 година тя опитва да свали дрехите си и пред Христо Стоичков. По същото време Ицо е треньор на местния “Селта” (Виго). Мария, която се възхищавала на българина още от златния му престой в “Барса”, снимала в продължение на две седмици няколко рекламни клипа именно в град Виго. Там тя се засякла със Стоичков по време на парти, организирано от кмета на града. На събитието присъствал и целият спортно-технически щаб на “Селта” барабар с Ицата. Лапиедра пробвала какви ли не хватки, за да тушира българина. Христо обаче го раздавал супер задръстеняк – човек, който няма никакво намерение да изневерява на жена си. Мария била най-силно впечатлена от прякора на Стоичков и жадувала да бъде “прободена” от Камата. Ала нейните опити ударили на камък.
 
“Това си е стара история, но никъде не е писано за нея. Ицата още тогава ни разказа, че тая мръсница го сваляла в продължение на няколко дни. След въпросното парти тя цъфнала и на тренировка на “Селта”. Появила се с къса поличка и с прозрачна блузка. На всички очите им изскочили от орбита, но Стоичков продължил да се прави на ни чул, ни видял”, разказаха информатори на вестника на народа.

Мария Лапиедра е обявена за жената с най-мръсно подсъзнание в цялата история на Испания. Във филмите, в които е участвала, тя прави секс на изключително нестандартни места – в асансьор, в тоалетна, в автомобил, даже и в малък килер, където едва могат да се приберат двама души. Извратената Мария признава, че този вид секс я кара до луд оргазъм – и то по няколко пъти.

Неин клип вече обиколи интернет-пространството. Лапиедра влиза в цех за производство на глинени съдове. Там тя пуска в действия цялата си фантазия, изработвайки и играейки си с огромен пенис от глина. Краткото филмче всъщност е реклама на вибратори, за които Мария признава: “Аз честичко посягам към тях, когато покрай мен няма мъже и се чувствам незадоволена!”.
Дали Лапиедра ще си седне на дупето след брака с Лапорта, можем само да гадаем...