Ексцентричната мексиканка Селия Лора е една от най-желаните жени в Мексико. А и не само там, но и във всички страни, в които се говори испански. Наскоро тя бе избрана за “Момиче на месеца” в мексиканския “Плейбой”.
 
Celia_2.jpg
Селия е дъщеря на Алехандро Лора, който е популярен рок-музикант в родината си. Нейните страсти са татуировките, моторите, футболът, рокендролът, сексът и дивите мъже.
 
Любопитното е, че преди една година Селия се видя на живо с Христо Стоичков на световното първенство в ЮАР. Там Камата бе в ролята на телевизионен коментатор за мексиканска телевизия, а Лора присъства като фенка, подкрепяйки своите национали.
 
“Обичам футбола. Стискам палци на любимия ми отбор Крус Асул. Харесвам по-ексцентричните и по-дивите мъже, които не си поплюват и които са между 45 и 50 години. Такива като Уго Санчес, Диего Марадона, Христо Стоичков”, заяви наскоро Селия Лора в интервю за най-слушаното мексиканско радио WFM.
Celia_4.jpg
 
По тялото си предизвикателната брюнетка има цели 19 татуировки. Някои от тях са абзаци от мъдрости на древните ацтеки.  Селия направи първи стъпки като актриса и певица, но напоследък все се забърква в скандали. Миналата пролет бе изправена на подсъдимата скамейка, след като блъсна човек с колата си. Послe се оказа, че е била пияна. Лора развива още по-високи скорости, когато яхне мотора си.
 
“Няма нищо по-готино от това да препускаш с мотора и да слушаш яка музика. А после, когато се прибереш, да си вземеш един топъл душ с любимия човек...”, разкрива секс бомбата.

Celia_3.jpg