Страхотният секс скандал, който разтърси цяла Англия, свързан с националите Джон Тери и Уейн Бридж, придоби нова посока.

Френският модел на бельо Ванеса Перонсел - бивша приятелка и майка на детето на Уейн Бридж, изненадващо призова Джон Тери да признае публично, че връзка между нея и капитанът на Челси не е имало.

Ванеса не направи това собственоръчно, а посредством нейния адвокат Моника Даниел, цитирана в неделните издания на английските вестници "Експрес" и "Мирър". Според юристката нежеланието на Тери да отрече връзката между двамата пречи на Ванеса да поднови взаимоотношенията си с Уейн Бридж, каквото е нейното желание.

"Ванеса чувства, че ако Джон отрече връзката, както самата тя направи веднага, това ще намали поражението върху нейните отношения с Уейн Бридж. Позицията на Ванеса е ясна и недвусмислена. Тя отрече да е имала връзка с господин Тери, както и че е била бременна от него. Истината е, че тя смята господин Тери за приятел и това е всичко. В нито един момент не е имало никаква романтика между тях. Те са се срещали няколко пъти като приятели. Едновременно с това Ванеса е приятелка и със съпругата на Джон. Ванеса иска да живее с Уейн, но това е трудно след толкова лъжи", каза Даниел./БЛИЦ