Скандални разкрития от личния живот на бившия играч на Левски Хеан Деса направиха в предаването „La Firme“ в перуанската „Magaly TV“. Някои от жените в живота на 28-годишното крило на елитния Карлос Стейн разказаха за истински адски преживявания с футболиста. Хеан Деса беше част от Левски през есента на 2016 г., но в началото на 2017 г. избяга от „сините“, които дори го дадоха на ФИФА.

Все още настоящата съпруга на перуанеца – Клайди Роси Медина, разкри, че той я е биел. Тя е разказала за това и пред съда. Това не е първият случай, в който Хеан Деса е съден от някоя от своите приятелки. Жената признава, че е била жертва на насилие в периода, когато е била бременна.

В предаването дават думата на бившите половинки на Хеан Деса – Елва Врако и Фернанда Карион.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Той е най-лошият баща сред всички. Не може да бъде пример за никой мъж. Не се грижи за децата си", категорична е Врако.

По същия начин Фернанда Карион, която вече живее в Испания, признава, че Деса не контактува със сина си Матиас и тя е тази, която се грижи за детето.

Врако и Карион твърдят, че отношенията им с Хеан Деса са били истински ад. Фернанда Карион допълва, че постоянно е принудена да моли футболиста да плаща издръжката на сина си. Посочва, че била изнудвана за пари от бившия играч на Левски, за да спре неговия тормоз над нея. Именно заради това преди две години тя се преместила да живее в Мадрид, за да може детето ѝ да живее в спокойна среда.

Врако допълва, че никога не е получавала пълния размер на издръжката на детето си от Хеан Деса. Тя е твърда в позицията си, че той не се грижи за децата си: "За четири години той ми плати само шест месечни издръжки“. В допълнение признава, че по време на връзката си с Хеан Деса е лежала в болница, тъй като тоя я е пребил от бой.